gelip geçenler

Barış Bıçakçı'ların ardından, Ölüm Pornosu'nu okudum; haftasonu da Az'a başladım. Karanlık ve ironik yanlarıyla örtüşen işler... Bu aralar yaptığım tek anlamlı iş. Flört'le tanışmak da yaz aylarının kritik eşiklerinden biri oldu. Avrupa Kamusallığı üzerine düşünürken, Eski Dostum'u dinliyorum. İçinden tren bir şarkı en nihayetinde...

Dostlar uzakta, kısa bir ara uğrayıp geldiğimiz Toroslar'ın öte yanında. Aramızda önce kısa makiler, sonra uzun çamlar ve ardından ıssız düzlükler var. Doğanın bütünlüğünü oluşturmak adına örtüşen şeyler. Uzun süredir yaptığım en anlamlı iş; dostumla aramı iyi tutmak için mücadele etmek. İçinde makinistler var eden biri nihayetinde.

30'uma yaklaşırken, herkes gibi, ben de çocukluğumdan ve gençlik heyecanımdan koptuğumu düşünüyorum. Herkes gibi bir hayatın içinde kendim gibi kalmaya çalışıyorum. Dağınıklık içinde bir bütünlük oluşturmak adına kayda değer işler... Yaptığım pekçok anlamlı iş var elbet. "Sığmıyor cebime, o kadar!" İçimden çok fazla şey gelip geçiyor nihayetinde.

Yola Devam ediyoruz kendimizce.

Yorumlar

Az dedin de bende az'ı uzun da olsa yazmıştım.

http://sallanyuvarlan.blogspot.com/2011/07/hakan-gunday-az-2011.html
ligea dedi ki…
aynı izlekteyiz: ö.p ve flört için.
mustava dedi ki…
duymuştum, şehirdeyim...

Bu blogdaki popüler yayınlar

41'den

Annemsiz ilk doğum günü